2021-2022 sezonunda itibaren Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden ve Global C.T. Düzce'nin yarışmacı haklarını alarak kurulan, Zonguldaklı Hakan Hekimoğlu'nun sahibi olduğu Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ Ankara'da yarı final maçlarında şampiyon olarak 29-31 Mart tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan final maçlarına katılmaya hak kazandı.

FİNAL MAÇLARINI TRT SPOR YILDIZ KANALI CANLI YAYINLAYACAK

Ankara'da 29-31 Mart tarihlerinde oynanacak ve Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, Hatayspor, Akkuş Belediyespor, TÜRŞAD olmak üzere 4 takımın mücadele edeceği final maçlarını TRT Spor Yıldız naklen canlı olarak yayınlayacak.

21-23 Mart tarihlerinde Ankara'da oynanan yarı final müsabakalarında mücadele eden Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ'ı desteklemek üzere Ankara'ya giden Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar 3 gün boyunca tribünlerde Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ için tezahürat yaparak başarıda pay sahibi oldular.

RENKLERİ KIRMIZI-LACİVERT, ARMASI BARET VE KAZMADAN OLUŞUYOR
Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ'nin renklerinin kırmızı-lacivert olması ve madenci arması ile yoluna devam etmesi ise Zonguldak'ta fanatiklerinin oluşmasını sağladı.

ZONGULDAK'A TAŞINACAK
Kulüp Başkanı Hakan Hekimoğlu, Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ'nin önümüzdeki sezon, Zonguldak takımı olarak mücadele edeceğini söyledi. Zonguldak sevgisi ile tanınan iş insanı Hakan Hekimoğlu'nun Efeler Ligi'ne yükselince takımının Zonguldak için mücadele etmesini istiyor.

KANAT TAN'DAN MESAJ VAR
Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ Kulübü Başkanı Hakan Hekimoğlu ile yakın arkadaş olan Zonguldak Kömürspor eski tribün liderlerinden Kanat Tan Hekimoğlu Global Connect Travel BVİnin Zonguldak için büyük önem taşıdığını belirtti. Takımı destekleme için Ankara'ya gelen taraftarlara da teşekkür eden Kanat Tan şunları söyledi: "Ankara'da gerçekleştirilen yarı final maçlarında şampiyon olarak finallere kaldık. Haftaya Ankara'da yolun sonu süper lig olsun. Zonguldak her şey en güzelini hak ediyor. Yeni sezonda Zonguldak'ta voleybolda büyük takımlar olmak üzere, Ulusal tv canlı yayınlar bizimle olsun. Ankara'da takıma destek olmaya gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca 3 gün boyunca Ankara'da yanımızda olan, Zonguldak'tan gelen tüm taraftarımıza teşekkür ederiz"

İŞTE FİNALLERİN MAÇ PROGRAMI

Ankara'da yapılacak olan Efeler Ligi'ne yükselme final müsabakalarında Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, Hatayspor, Akkuş Belediyespor, TÜRŞAD olmak üzere 4 takım mücadele edecek.
29 MART SALI

Ankara Başkent Voleybol Salonu: 12.00 TÜRŞAD-Akkuş Belediyespor

Ankara Başkent Voleybol Salonu: 14.30 Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ-Hatayspor

30 MART ÇARŞAMBA

Ankara Başkent Voleybol Salonu: 12.00 Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ-Akkuş Belediyespor

Ankara Başkent Voleybol Salonu: 14.30 Hatayspor-TÜRŞAD

31 MART PERŞEMBE

Ankara Başkent Voleybol Salonu: Hatayspor-Akkuşspor

Ankara Başkent Voleybol Salonu: Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ-TÜRŞAD

BAŞKAN HAKAN HEKİMOĞLU'NDAN MESAJ VAR

Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ'nin sahibi ve Kulüp Başkanı Hakan Hekimoğlu Zonguldak'a güzel mesajlar gönderdi. Hakan Hekimoğlu, "Yönetimi ile, teknik heyet ve sporcusu ile başarılı bir sezon geçirerek grubumuzu 2'nci sırada tamamladık. Yarı final maçlarında da aynı başarıyı gösterip finallere kalmayı hakettik. Sağolsun taraftarlarımız geldiler 3 gün bize destek verdiler. Buralara gelmemiz tesadüf değil. Finallerde de iyi olan kazanacak.

Biz şampiyon olsak da olamasak da seneye takımı Zonguldak'ta getireceğiz şehrin takımı yapacağız. Kimseden para pul istemiyoruz, şov peşinde de değiliz. Bunları söylüyorum ki insanlar bizi reklam yapıyor falan sanmasın. Benim ismim geçmiş geçmemiş hiç önemi yok" dedi.