<div class="recipe-info-bar"> <p style="text-align: left;">Ocakta 4 - 6 Kişilik 30 dk</p> </div> <div class="lz-bnd-area lz-bnd-inner-content hidden-md-down" style="text-align: left;"> </div> <div class="row"> <div class="col-sm-4" style="text-align: left;"> <h2 class="mb20 lz-recipe-spot">Malzemeler</h2> <div class="lz-recipe-body"> <div class="number-point"> <ul> <li>400 gram mısır unu</li> <li>2 adet yumurta</li> <li>2 su bardağı süt</li> <li>20 gram sıvıyağ</li> <li>10 gram tereyağı</li> <li>1 paket kabartma tozu</li> <li>Tuz</li> <li>Şeker</li> </ul> </div> </div> </div> <div class="col-sm-8"> <h2 class="mb20 lz-recipe-spot" style="text-align: left;">Hazırlanışı</h2> <div class="lz-recipe-body"> <p style="text-align: left;">Geniş bir kaseye yumurta, süt ve şekeri koyup bir kaç dakika çırpın.</p> <p style="text-align: left;">Diğer malzemeleri de ilave edip yoğurun.</p> <p style="text-align: left;">Hamuru bulamaç haline getirmek için gerekirse süt ilave edin.</p> <p style="text-align: left;">Daha sonra hamurunuzu tereyağı eklediğiniz tavada kısık ateşte pişirin.</p> <p style="text-align: left;">Alt tarafı piştikten sonra ters çevirerek her iki tarafı da eşit şekilde pişirin.</p> <p style="text-align: left;">Afiyet olsun...</p> </div> </div> </div>