Kamil Altun'a yapılan saldırıyı kınayan Başkan Ömür "Hukuk kuralları çerçevesinde atılacak adımlar, Davalı ile davacıyı bağlar. Kimse kimsenin hakimi , polisi, jandarması , Koruyucusu da değildir. Bugün ilçemizde yaşanan ve kamuoyuna yansıyan sözlü tartışmanın kimseye bir faydası yoktur… Makama yapılan saygısızlığı esefle kınıyorum. Bir kişinin burnu kabarsa bunun vebali ağır olur. Herkesi sağ duyulu olmaya davet ediyorum" dedi. 

Savaş Ömür, açıklamasında şunları söyledi:

“Herkes makama saygı duymak zorundadır. Seçim sonuçları ne olursa olsun yenilgi olarak görmemek gerekir, Bu bir Bayrak yarışıdır, hizmet Yarışıdır, Halk teveccüh göstermiş ve yönetilme şekline irade koymuştur, Bir takım söylentilere kulak asmak ve halkı kine, ayrıştırmaya, ötekileştirmeye yol açacak hareketlerden sakınmak gerekir. Bir kişinin burnu kanarsa bunun vebali ağır olur, Değerli arkadaşlarıma ve kıymetli Toplum önderi olmuş büyüklerimize düşen görev bir an önce Sulh yolunun bulunması ve kamplaştırmanın dağıtılmasıdır…Ülkü Ocakları Kilimli ilçe teşkilatı olarak, Halkımıza yansıyacak olan hertürlü siyasal kirliliğin, kamplaşmanın, getireceği zararların karşısındayız, Takipçisi de olacağız…Daha Barışçıl söylemler

Kilimli İlçe Başkanlığına Şükrü Velioğlu atandı Kilimli İlçe Başkanlığına Şükrü Velioğlu atandı

Ve ortamı germeden yapılan bir Hak arayışına Kilimli kamuoyu tepki göstermeyecektir. Hukuk kuralları çerçevesinde atılacak adımlar, Davalı ile davacıyı bağlar. Kimse kimsenin hakimi , polisi, jandarması , Koruyucusu da değildir. Bugün ilçemizde yaşanan ve kamuoyuna yansıyan sözlü tartışmanın kimseye bir faydası yoktur… Makama yapılan saygısızlığı esefle kınıyorum… Bir daha yaşanmamasını diliyor, Herkesi sağ duyulu olmaya davet ediyorum."

Muhabir: Öznur Güneş