BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi. Konukevinde düzenlenen basın toplantısına Rektör Özölçer’in yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Servet Karasu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Genel Sekreter Zehra Safi Öz ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Mutluhan Çamur da katıldı.

ZBEÜ’nün Logosu Değişti

 Toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rektör Özölçer, “Zonguldak Maden Mühendislik Mektebine dayanan ve 2012 yılına kadar Zonguldak Karaelmas Üniversitesi adını taşıyan Üniversitemizin kuruluş tarihinin 1992 yılı yerine 1924 olarak kabul edilmesine ilişkin başvurunun kabulünün gururunu huzurlarınızda sizlerle mutluluğumuzu paylaşmak istiyorum. Bu mutluluğumuzun ilk taçlandırmasını da üniversitemizin nişanı olan logomuzu 1924 tarihi ile değiştirdik. Bölgemizdeki doğal gaz keşfi ile birlikte tarihten gelen enerji üssü olma potansiyelimizi perçinlemiş olduk.Ülkemizin enerji üssü haline gelen bölgemizi daha canlı yansıtacak ve dikkat çekecek, hem şanlı bayrağımızı hem de ateşi temsil edecek kırmızı renk kullanarak etrafını şanlı al bayrağımızın renginden esinlenip kırmızı renk ile vurguladık. 100 yıllık üniversite tarihimize yaraşır bir şekilde yeni logomuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Ak Parti'den Altuğ Dökmeci'ye destek açıklaması: Destek vereceğiz Ak Parti'den Altuğ Dökmeci'ye destek açıklaması: Destek vereceğiz

Basın12

Kaynak: Haber Merkezi