Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde biri TIR 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaza 22.00 sularında Ereğli Alaplı karayolunda meydana geldi. İddiaya göre direksiyon başında uyuya kalan Ertekin Bayrak'ın kullandığı 67 TE 036 plakalı kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptıktan sonra su kanalına düşerek durabildi. Kazayı ve yola fırlayan kamyon sürücüsünü gören 67 FA 345 plakalı Cip sürücüsü Ferdi Atışman ve yolda duran 67 TE 752 plakalı otomobil yol kenarında durdu.

Bu sırada arkadan gelen sürücüsünün ismi alınamayan 67 EF 543 plakalı otomobil önce Ferdi Atışman'ın aracına daha sonrada yaralıya bakmak için otomobilden inerek yardım için gelen Erdinç Çardak'a çarptı. 67 EF 543 plakalı otomobil daha sonra refüje çıkarak durabildi. Kazada otomobilin çarptığı yaya Erdinç Çardak olay yerinde, TIR sürücüsü Ertekin Bayrak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kazada 67 EF 543 plakalı otomobilde bulunan Sinem Nur Akman (20) sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan çok sayıda kişi ise hastaneye kaldırıldı. Yol kaza nedeniyle trafiğe kapanırken, şkaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.