Üniversite öğrencisi Haberleri

Üniversite öğrencisi haberleri ve güncel Üniversite öğrencisi gelişmeleri, Üniversite öğrencisi ile ilgili tüm video, Üniversite öğrencisi fotoğrafları ve Üniversite öğrencisi haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Kastamonu

Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler ile akademisyenler birçok ülkedeki üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş yaptı.

Kastamonu

Kastamonu’da jandarma ekiplerince üniversite öğrencilerine ve akademisyenlere yönelik uyuşturucu mücadele çerçevesinde eğitim verildi.

Kilimli

Zonguldak Kilimli Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezarlık temizliği yaparak örnek bir davranış sergiledi.

Ülke Gündemi

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaşanan deprem sonrasında üniversite öğrencileri deprem bölgesinde vatandaşlar için çadır kurdu.

Bolu

Bolu’da Mudurnu-Akyazı karayolunda üniversite öğrencilerini taşıyan araç ile panelvan aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 3’ü ağır 15 kişi yaralandı.

Ülke Gündemi
Karabük

Karabük’te üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu 100. Yıl mahallesi esnafları yaklaşık bin öğrenci ile iftarda bir araya geldi.

Düzce

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerine yönelik iftar programı düzenledi.

Ülke Gündemi

Bakan Mehmet Fatih Kacır, Samsun Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu.

Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Üniversitesi öğrencilerinin çay davetine katıldı. Davette Sivaslı öğrenci Ömer Ünal’ın ney ile çaldığı türkü sonrası...

Kastamonu

Kastamonu Belediyesi tarafından hazırlanan ikram aracı, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunmaya başladı.