Mustafa Gürsel Haberleri

Mustafa Gürsel haberleri ve güncel Mustafa Gürsel gelişmeleri, Mustafa Gürsel ile ilgili tüm video, Mustafa Gürsel fotoğrafları ve Mustafa Gürsel haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Kocaelispor’da Mustafa Gürsel ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine ikinci kez Ertuğrul Sağlam getirildi.

Spor

Trendyol 1 Lig’in son haftasında Sakaryasapor’a 2-0 mağlup olan Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile yollar ayrıldı.

Spor

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Sakaryaspor mağlubiyeti sonrası "Üzerimize düşeni yapamadık" dedi.

Spor

Trendyol 1. Lig’de 3-1 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sonuçlanan Kocaelispor – Bandırmaspor maçının ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor

Trendyol 1. Lig’in 30.haftasında Kocaelispor’un Giresunspor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi.

Spor

Trendyol 1. Lig’in 28. haftasında Kocaelispor’un üç penaltı golüyle 3-2 Göztepe’yi mağlup ettiği maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Spor

Trendyol 1. Lig 26. hafta karşılaşmasında Kocaelispor’un konuk ettiği Tuzlaspor’a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından teknik sorumlular açıklamalarda bulundu.

Spor

Kocaelispor, ligde cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Erzurumspor Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Yeni takımı Kocaelispor ile ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, "İyi oynayan ve sonucu alan bir takım haline gelmemiz...

Spor

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Kocaelispor’un teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırmasıyla Mustafa Gürsel’e teklif götürüldüğü ve anlaşmaya varıldığı iddia edildi.