Kamyonet Haberleri

kamyonet haberleri ve güncel kamyonet gelişmeleri, kamyonet ile ilgili tüm video, kamyonet fotoğrafları ve kamyonet haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Ülke Gündemi

Rİize'nin Pazar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin kamyonete çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.

Düzce

Düzce’de iki aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin yüzü kanlar içerisindeyken yakınlarını araması dikkat çekti.

Devrek

Devrek’te sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu kamyonet, geri hareket ederek elektrik direğine çarptı.

Kastamonu

Kastamonu’da kamyonet ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde hareket halindeyken motorundan alev alan kamyonet, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Karabük

Karabük’te yük treni hemzemin geçitte kamyonete çarparken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde karlı yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet şarampole uçtu. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

Sakarya

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde kamyonet ile çarpışan Tofaş marka otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kontrolden çıkan kamyonet, yol ayrımındaki bariyere saplandı. Kamyonette sıkışan yolcu, itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Bolu

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde lastiği patlayan ve emniyet şeridinde bekleyen tıra, kamyonet çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü yaralanırken, kamyonette yüklü malzemeler...

Düzce

TEM Otoyolu Düzce geçişinde kamyonetin kamyona arkadan çarpması neticesinde meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti.

Sakarya

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 kara yolunda kontrolden çıkan kamyonet bariyerlere adeta ok gibi saplandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Sakarya

Sakarya’da düşük hacimli motosikletin, tonluk kamyoneti çektiği anlar cep telefonuyla kaydedildi. Görenin dönüp yeniden baktığı olay adeta akıllara durgunluk verdi.

Kocaeli

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde işçi servisi ile kamyonetin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Ülke Gündemi

Amasya'da durdurulan kamyonette ele geçirilen 120 kilogram esrar ile ilgili gözaltına alınan sürücü Muhammed Ç. (24) ile yanındaki Ersin B....