Işçi servisi Haberleri

işçi servisi haberleri ve güncel işçi servisi gelişmeleri, işçi servisi ile ilgili tüm video, işçi servisi fotoğrafları ve işçi servisi haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Karabük

Karabük’ün Eflani ilçesinde işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde seyir halindeki işçi servisi alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, işçi servisi kullanılamaz hale geldi.

Kocaeli

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde işçi servisi yol ayrımındaki bariyere çarptı. Kazada 5 işçi yaralandı.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıllı Mahallesinde işçi servisi kapısını açık unuttu, yayaya çarptı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesin ardından yaralı yaya...

Kocaeli

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan işçi servisi yol kenarındaki bariyere çarptı. Kazada 1 işçi yaralandı.

Bartın

Bartın’da iki işçi servisinin çarpışması sonucunda devrilen araçlarda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybederken 15 kişi de yaralandı.

Bartın

Bartın’da, aynı yöne giden 2 işçi servisi minibüsünün çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken yaralı sayısı 29’a çıktı.

Kastamonu

Kastamonu’da işçileri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Kocaeli

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi, işe gitmek için servis bekleyen işçilere poğaça ve meyve suyu ikram etti.