Işçi alım Haberleri

işçi alım haberleri ve güncel işçi alım gelişmeleri, işçi alım ile ilgili tüm video, işçi alım fotoğrafları ve işçi alım haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı iş yerlerine Karabük iline 1 adet engelli işçi, Zonguldak iline 2 adet eski hükümlü statüsünde...

Zonguldak

Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yayınladığı ilana göre Milli Savunma Bakanlığı 1.829 sürekli işçi alımı ilanı başvuruları başladı.

Zonguldak

Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü'nün yayınladığı ilana göre Göç İdaresi Başkanlığı'nın 382 kişilik İşçi alım ilanı başvuruları başladı.

Zonguldak

Zonguldak İŞKUR'un yayınladığı ilana göre Türkiye Şeker Fabrikası Anonim Şirketinin 390 kişilik işçi alım ilanı başvuruları başladı.

Ülke Gündemi

Sağlık Bakanlığı'na İŞKUR aracılığı ile alınacak 8 bin işçi için kura tarihi açıklandı.

Zonguldak

İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilana göre Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi 395 işçi alımı yapacak.

Bartın

Bartın'da faaliyet gösteren Mescier Demirçelik Firması ile Çalışma ve (ŞKUR arasında düzenlenen İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 130 işçi alınacak.

Ülke Gündemi

Sağlık Bakanlığına işçi alımlarının da olacağını hatırlatan Bakan Fahrettin Koca, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı...