Iş makinesi Haberleri

iş makinesi haberleri ve güncel iş makinesi gelişmeleri, iş makinesi ile ilgili tüm video, iş makinesi fotoğrafları ve iş makinesi haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile düzenlenen AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’da katıldı.

Kocaeli

Kocaeli’de ilk defa mahalle muhtarı seçilen Selçuk Marul, seçimden henüz 2 hafta geçmesine rağmen çalışmalarıyla herkesin takdirini topladı. Gençlerin uyuşturucu...

Kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait ekonomik ömrünü tamamlamış 8 muhtelif iş makinesinin satış ihalesi gerçekleştirildi.

Kocaeli

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yağmur sebebiyle kontrolden çıkan iş makinesi bariyere çarpıp refüje devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Düzce

Düzce’de bir fabrikada iş makinesinin motor kısmına giren porsuk ekipler tarafından kurtarıldı. Tedavisinin ardından porsuk doğal yaşam alanına salındı.

Kocaeli

Başiskele Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve verimli hizmet edebilmek adına kendi öz kaynaklarıyla bir iş makinesini filosuna dahil etti.