Ihale Haberleri

ihale haberleri ve güncel ihale gelişmeleri, ihale ile ilgili tüm video, ihale fotoğrafları ve ihale haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Zonguldak İl Özel İdaresi'nin banka maaş promosyon ihalesi yapıldı.

Kdz Ereğli

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Meclisi'nde tartışılan konu; ihalelerin canlı yayınlanması ile ilgili soruyu yanıtladı.

Zonguldak

CHP'den Zonguldak Belediyesi Başkanı seçilen Tahsin Erdem'in ilk kez başkanlık ettiği Belediye Meclisi başladı.

Kdz Ereğli

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Kırmacı Mahallesi’nde yapımı planlanan Aile Sağlığı Merkezi + 112 Acil Sağlık Hizmetleri...

Çaycuma

Çaycuma Velioğlu Mahallesi’nde yüklenici firmanın işi bırakması nedeni ile tamamlanamayan TOKİ konutlarının altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihaleye çıkıyor.

Kdz Ereğli

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ereğli Limanı Kuzey Mendireği Onarım İnşaatının yaklaşık maliyetinin 2 milyar TL olduğu ve projenin...

Zonguldak

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastane yolunda meydana gelen heyelan sonrası bakım çalışmaları için ihale gerçekleştirildi.

Ülke Gündemi

Türkiye'de ilk olarak kurulan Tokat İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği tarafından, sahipsiz hayvanlar bakım ve rehabilitasyon merkezinin ihalesi yapıldı.

Gökçebey

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Gökçebey’e yapılacak bölge trafik amirliğinin ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Çaycuma

Çaycuma Belediyesi tarafından pazar yerinin hemen bitişiğinde yapımına devam edilen Kapalı Çarşı’daki iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Kdz Ereğli