Fatih Yılmaz Haberleri

Fatih Yılmaz haberleri ve güncel Fatih Yılmaz gelişmeleri, Fatih Yılmaz ile ilgili tüm video, Fatih Yılmaz fotoğrafları ve Fatih Yılmaz haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Ülke Gündemi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencileri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek, Avrupa ve Amerika'daki çeşitli üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek...

Ülke Gündemi

Senegal Cumhuriyeti Büyükelçisi Cheikh Gueye, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz'ı ziyaret etti.

Ülke Gündemi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (TOGÜSEM) bünyesinde Tokat Halk Eğitim Merkezi tarafından Çini İşlemeciliği kursu açıldı.

Ülke Gündemi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, hastane personeli ve hasta yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ülke Gündemi

Tokat Gaziosmanpaşa Araştıme ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları PET-BT Görüntüleme Cihazının hastaneye kazandırılmasından dolayı Rektör Prof....

Ülke Gündemi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ( TOGÜ) Hastanesinde Türkiye'de 2 üniversite olan PET-BT görüntüleme cihazın tanıtımı yapıldı.

Ülke Gündemi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

Ülke Gündemi

Tokat'ta Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 'Öğrenci Butik' giyim mağazası öğrencilere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Ülke Gündemi

T3 Vakfı Teknofest Tokat Koordinatörü Furkan Çetinkaya, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.