Refik Turan; “Bugün Rus Milliyetçiliğinin gelecek sevdası yeniden bir Bizans olmaktır” Refik Turan; “Bugün Rus Milliyetçiliğinin gelecek sevdası yeniden bir Bizans olmaktır”

Zonguldak'ın bir 5 yıl daha Cumhur İttifakı'na ihtiyacı olduğunu ancak nasip olmadığını ifade eden MHP ile Mustafa Öztürk "Genel siyaset biraz da yerel siyasetin önüne geçti bu sefer. Ama bu bir başlangıç bizim için" dedi. 

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk'ün seçim değerlendirmesi şöyle:
"İyisiyle, kötüsüyle güzel çekişmesiyle bir seçim süreci daha geride bıraktık. Bu süreçte mücadele eden bütün belediye başkan adaylarımı kutluyorum. Bütün teşkilatlarımı kutluyorum. Tabii ki de amacımız iki tane Belde almak değildi. Alacağımız daha güzel belediyelerimiz vardı. Ancak nasip değilmiş diyelim. Genel siyaset biraz da yerel siyasetin önüne geçti bu sefer. Ama bu bir başlangıç bizim için, daha 14 aylık hatta ve hatta 8 aylık bir yönetimiz. Daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Ama Zonguldak'ın bir 5 yıl daha Cumhur İttifakı'na ihtiyacı vardı. Onu belirtmek istedim tekrar. Haklıymış dedi, Zonguldaklı böyle istedi. Çünkü söz halkın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah." 

Muhabir: Öznur Güneş