Zonguldak'ta bayraklar ütüsüz ve özensiz: Buna kim izin verdi? Zonguldak'ta bayraklar ütüsüz ve özensiz: Buna kim izin verdi?

CHP Genel Merkezi, Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin, M. Gül Çiftci Binici ve Genel Sekreter Selin Sayet Böke imzasıyla İl Başkanlıklarına, “Parti Meclisimiz aldığı ilke kararı doğrultusunda, Belediye Meclis Üyeliği çift sıra adaylarının fermuar yöntemiyle örgüt denetiminde önseçimle belirlenmesi esas olmakla birlikte;
İl başkanlıklarımızın, ilgili ilçe örgütünün de görüşünü alarak 20 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 12.00'ye kadar hangi seçim çevresinde, örgüt denetiminde önseçim talep edileceğini, örgüt denetiminde önsecim talep edilmiyorsa gerekçesini e-posta adresine veya aks numarasına göndermelerini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” şeklinde bir yazı gönderdi. 
CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Belediye Başkan Adayını belirlemek için önseçim diye yırtınırken, belediye meclis üyelerini belirlemek için önseçim yapmadı. 
Seçimin finansmanını yaratmak için belediye meclis üyesi adaylarından para isteyen, sıra satan CHP yönetimi partiyi krize sürükledi.

Kaynak: Haber Merkezi