Zonguldak'ta 19 Mayıs coşkusu yaşandı Zonguldak'ta 19 Mayıs coşkusu yaşandı

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Lavuar Alanı Projesi çevresinde Ömer Selim Alan'ın sadece kendi afişleri olduğunu ifade ederek "Ben ondan beklerdim ki bu panonun yarısı benim olsun, yarısı da senin olsun" diye eleştirmişti. 
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu örnek veren Ömer Selim Alan "Ekrem İmamoğlu bütün bu şekilde hizmet ettiği devletimizin ya da kendinin, yerlerin yarısını Murat Kurum başkanımızla paylaşsın. Ben de paylaşayım" diye yanıt verdi. 
Başkan Alan'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle: "Diğer şehirlerde görüyoruz. Biz bunu İstanbul başta olmak üzere, Ankara'da da gördüm. Belediyenin, devletin yaptığı projeler var. İstanbul'da da gözümle şahit olduğum için söylüyorum. Oradaki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu her tarafı donatmış. Bunu diyen kimse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını konuşsun. Orada da bir centilmenlik anlaşması yapsınlar. Oradaki büyükşehir belediye başkanı Sayın İmamoğlu bütün bu şekilde hizmet ettiği devletimizin ya da kendinin, yerlerin yarısını Murat Kurum başkanımızla paylaşsın. Ben de Zonguldak'ta paylaşayım."

Muhabir: Öznur Güneş