Amasya Suluova doğumlu ve Muğla'da büyüyen, ardından Samsun'a yerleşerek aşçılık alanında usta öğreticilik yapan yazarımız, son eseri Kader kitabı ile dikkatleri üzerine çekti. Kendi eğitim hayatının Muğla'da geçmesiyle edindiği deneyimleri ve gözlemleri, yazdığı romanlara yansıtmaktadır. Aynı zamanda kitaplarından elde ettiği gelirin %10'unu sokak hayvanlarına destek olarak kullanmasıyla da bilinir.

Yazarımızın eserlerindeki ilham kaynağı, çevresindeki zorluklar ve adaletsizliklerdir. Özellikle kadınların yaşadığı zulmü, tacizi ve tecavüzü toplumsal baskı ve sessizlik üzerinden işleyerek okuyuculara önemli mesajlar iletmektedir. Ancak bu tür acıları yazarken bile duygusal olarak zorlandığını ifade etmektedir.

"Kader" adlı kitabında, küçük yaşta evlendirilen ve yaşadığı kötü kaderi kızına yaşatan bir kadının iç dünyasını ve çaresizliğini anlatmaktadır. Bu kitap, kadınların toplum içindeki yerini sorgulamaya ve seslerini duyurmaya yönelik güçlü bir manifestodur.

Sosyal medya platformlarından beklediği desteği alamamış olması, kitap okuma alışkanlıklarının azalmasına dikkat çekmektedir. Türk kültüründe geri planda kalan kadın hikayelerini ön plana çıkarmayı amaçlayan yazarımız, kadın-erkek eşitliği ve kadın hakları konusundaki duyarlılığını eserlerine yansıtmaktadır. Bu çabalarıyla kadın okurlar arasında büyük bir destek ve takdir kazanmaktadır.

Kitap bastırma ve Kitap yayınlama sürecinde, MST Yayınları ekibine gösterdikleri ilgi ve destek için minnettar olduğunu belirtirken, yeni kitabının da okuyucularla buluşmasını sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

Prestijinizi Yansıtan Bayraklar: Makamınız İçin En İyi Seçim! Prestijinizi Yansıtan Bayraklar: Makamınız İçin En İyi Seçim!

Şu anda yeni bir kitap üzerinde çalışan yazarımız, "Binbir Kadın Binbir Hayat" adlı kitabıyla kadınların güçlü hikayelerini anlatmaya devam ediyor. Yeni kitabı, kadınların yaşadığı farklı deneyimleri ve mücadeleleri içerecek şekilde tasarlanmıştır. Bu yeni eserle birlikte, yazarımızın adı Türk edebiyatında güçlü bir ses olarak daha da yerleşecektir.

#mstyayıncılık , #durmuşçetin, #kader, #kitapbastırma, #kitapyayınlama #kitapçıkarma

Editör: Bayram Tomakin