Bunun için doğal göğüs büyütme yöntemleri neler diye araştırma yapan kadınların karşısına pek çok farklı alternatif çıkar. Peki doğal göğüs büyütme yöntemleri gerçekten etkili mi?

Meme gelişimini tamamlamamış, ergenlik dönemi noktalanmamış kadınlarda meme gelişiminin doğal yollarla desteklenmesi mümkündür. Ergenlik dönemi ve meme gelişimi tamamlanmış olan kadınlarda ise doğal göğüs büyütme yöntemleri bir noktaya kadar etki sağlar.

Kadınlar kilo aldıkça göğüslerdeki yağ dokusu artar ve göğüsler büyür. Bu doğrultuda, kilo almayı destekleyen gıdaların göğüs büyümesini desteklediği ifade edilebilir. Diğer yandan herhangi bir gıdanın göğüslerin büyümesi üzerinde doğrudan etkili olduğunu kanıtlayan bilimsel bir çalışma olmasa da; süt ve süt ürünleri, soya sütü ve peyniri, ayçiçeği, anason tohumu, keten tohumu, çemen otu, rezene, çavdar ve karanfil gibi besinleri tüketmenin göğüs büyütme etkisi olabilir. Ayrıca göğüs masajının ve düzenli olarak spor yapmanın da göğüsleri büyütme etkisi sağlayabileceği düşünülür. Ancak tüm bu yöntemlerle göğüslerde arzu edilen seviyede bir büyüme elde edilmesi mümkün değildir.

Yeni Nesil Bluetooth Kulaklıkların Avantajları Yeni Nesil Bluetooth Kulaklıkların Avantajları

Göğüs Büyütmede Kalıcı Çözüm

Günümüzde tıp ve teknoloji alanında yaşanan gelişmeler sonucu uygulanabilen en kesin ve kalıcı meme büyütme yöntemi, meme büyütme estetiği ameliyatı yani estetik cerrahidir. Özellikle meme dokusunun vücutla orantısız bir şekilde çok küçük olduğu, hamilelik ve emzirme dönemlerinden sonra memelerin sarktığı ve içinin boşaldığı durumlarda meme büyütme estetiği yapılarak silikon yerleştirilmesi kalıcı ve estetik açıdan tatmin edici bir çözüm sunar.

Kadınların vücutlarıyla orantılı, daha dolgun, simetrik ve istediği boyutta göğüslere sahip olması için meme büyütme estetiği ameliyatı kişi özelinde planlanmalıdır. Operasyonun başarısını sağlayan diğer bir etken ise doktorun uzmanlığı ve deneyimidir. Op. Dr. Evren İşçi meme büyütme ameliyatlarındaki başarılarıyla daha estetik görünümlü ve büyük göğüslere sahip olmak isteyen kadınların ilk tercihidir. Daha fazla detaya gitmek için https://evrenisci.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/ bu adresten ulaşabilirsiniz!

Kaynak: Haber Merkezi