AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar’ın seçim koordinasyon merkezi açıldı. Açılışa Adalet Bakanı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Başkanları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga: İncivez karıştı! Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga: İncivez karıştı!

İl Başkanı Mustafa Çağlayan konuşmasında Özcan Ulupınar’a destek isterken: “Kıymetli hemşehirlerim bir Belediye seçimine gidiyoruz. Hizmet odaklı bir yarışın içerisine giriyoruz. Hizmetin adresi belli başka bir adres aramaya gerek yok. Navigasyona bile yazsanız hizmetin adresi tek yer çıkıyor. Başka bir heyecana da başka bir adres aramaya da gerek yok. Bu hizmetin bir elçileri oluyor. Bizim adayımız belli, Milletvekilliği yapmış, Ankara'da çalamayacağı, gidemeyeceği kapı yok. Kıymetli Bakanımız işte burada görüyorsunuz. Her Bakanımız ile direk görüşebilecek seviyede ama diğerleri giderler ancak başka bir Belediye Başkanı ile görüşürler o Belediye Başkanlarının da kendi şehirlerine hayrı yok. Kendi şehirlerine hayrı olmayanın buraya hiçbir hayrı da hiçbir katkısı da olmaz bunu öncelikle bilelim. Arkadaşlar Devrek şuanda çok gevşek hepimiz biliyoruz yargılananalar, onun parasını onun cebine koyanlar, pazardan üç kuruş alıp bu taraftan yirmi kuruş götürenler bunları biliyoruz buralara hiç girmiyorum hepiniz biliyorsunuz. Girmem gereken tek birşey var son söz Devrek bizler için Ankara'ya gidiş, Ankara'dan giriş kapısı. Yani memleketimizin güvenli kapısı. Devrek bizim için ulu bir çınar ona yakışanda Ulupınar. Sözün özü belli sözün sahibi de burada sayın Bakanımız kıymetli Özcan Ulupınar'ı sizlere emanet ediyoruz. Sizlerin gönlüne, yüreğine emanet ediyoruz. Şöyle sıkı sıkı bir sarılın hemşehrilerinize de bunu anlatın. Devreğimizin artık birliğe, beraberliğe, kucaklaşmaya ve daha ileriye gitmeye hakkı var. Bu hakkın elinden alınmasına müsaade etmeyin”diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi