Bayramda işçilerin yüzünü güldürdü: Enflasyona ezdirmeyeceğiz! Bayramda işçilerin yüzünü güldürdü: Enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Derneğin kurucu Başkanı Öner Uysal yeniden Başkan seçildi.
Kongreye; MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir, AK Parti Kozlu İlçe Başkan Yardımcısı Adem Şahin, AK Parti İl genel Meclisi Üyesi Cemalettin Akyol, Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Hüseyin Özhaseki, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nejdet Sarı, Çaycumalılar Dernek Başkanı Erkan Üstünbaş, Doğruyol Partisi eski İl Başkanlarından Mustafa Taşdan, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak ve Yönetimi ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Kongrede oy birliği ile başkanlığa seçilen Öner Uysal, “Biz bu yola çıktığımızda bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederiz. Biz mücadele edeceğiz ve derneğimizi hizmet odağıyla güzel yerlere getireceğiz. Sizlere kongremizin ilk gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Dernek olarak güzel şeyler başaracağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

DEMİR “FARKLI KÜLTÜRLERLE KARDEŞ İLLERİMİZLE DAHA GÜZELİZ”

Kongre öncesi konuşma yapan GMİS Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir, “Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Kentimizin bu tür derneklerle renk kattığını belirtmek isterim. Bizler kardeş illerimiz, farklı kültürlerimizle biraz ve daha güzeliz. Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

UÇAR: “BU DERNEĞE SAHİP ÇIKILMALI"

Kongrenin hayırlı olmasını dileyen AK Parti önceki dönem Milletvekili Hamdi Uçar, “Değerli Divan ve Protokolümüz ile misafirlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Davetiye geldiğinde katılırmışsınız dediler. O gün heyecanlarını gördüm. Dernekçilik, bir araya getirmek ve layıkıyla hizmet etmek hakikaten hem maddi hem manevi olarak zordur. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bölgenin gelenek ve göreneklerinin yaşatılması için bu derneğe kesinlikle sahip çıkılmalıdır. Özü bölge kültürünü yaşatmak için gerçekten çok önemlidir. Kardeşlerimizin niyetleri halisane… Bizler de katılarak destek vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

ÖZTÜRK: “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Dernekçilik birliktelik, beraberlik ve samimiyet istiyor. Bunlar olduğu zaman gerisi zaten geliyor. İnşallah Allah mahcup etmez. Biz Öner Başkanımıza da söyledik. Her türlü destek ve yardımda yanınızdayız. Allah utandırmasın” dedi.

Yeniden Refah İl Başkanı Nejdet Sarı, “Derneğin faaliyetlerini en güzel şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır. Yönetimi ve gençlerimizi cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” Derken, İl Genel Meclisi Üyesi Cemalettin Akyol, “Kongremin hayırlara vesile olmasını diyorum. Bizler de bu yörenin insanı olarak gerek siyasi gerekse bireysel olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.
Çaycumalılar Dernek Başkanı Erkan Üstünbaş ise konuşmasında; Bizler derneğin kuruluşu aşamasında elimizden gelen desteği verdik. Bizler dernek olarak kardeş derneğimize destek konusunda elimizden gelen desteği sunacağız. İnşallah güzel şeyler yapacağız diye düşünüyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

İlk kongresini gerçekleştiren Çankırı Karabük İlleri Eğitim ve Kültür Derneğinin Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Asil
1. Öner Uysal
2. Enes NARTER
3. Serkan ASLAN
4. Ismet ARICI
5. Adem SAHiN
TÖNETIM KURULU (MEDEK)
1. Erdi TABAK
2. Ferdi Oruç
3. Onur Başdağ
4. Remzi TABAK
5. Fatih Saraç.

I M G 20240525 W A0046I M G 20240525 W A0044I M G 20240525 W A0049

Kaynak: Haber Merkezi