Zonguldak Merkez Fener Semtindeki Doktorlar Lokali'nin arkasında ormanlık alanda kendisini ağaca asarak intihar eden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünü 2'cin sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Buse Yeşilçayır'ın intiharın ardından aynı üniversitede eğitim gören erkek arkadaşı polis tarafından gözaltına alındı. Üniversiteli Buse Yeşilçayır'ın intihar notundan yola çıkan polis ekipleri, ifadesine başvurmak üzere erkek arkadaşını emniyet müdürlüğüne götürdü. Erkek arkadaşının Buse Yeşilçayır ile bir süre arkadaş olduklarını, ayrılma kararı aldığını ve bu ayrılığı kaldıramadığını söylediği öğrenildi. Öte yandan Yeşilçayır'ın erkek arkadaşından bir dönem sevgili olup ayrılmasının ardından travma yaşatmış olabileceği iddia edildi.
İzmir Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra girdiği üniversite sınavında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünü kazanan Buse Yeşilçayır'ın intihar etmeden önce yazıp bıraktı. Buse Yeşilçayır, sevgilisinin kendisini terk etmesi nedeniyle intihar edeceğini yazdı.
21 yaşındaki Buse Yeşilçayır'ın ağaca asılı halde görenler polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler genç kızın cansız bedeni ile karşılaştı. İntihar ettiği öne sürülen genç kızın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Fener'de faaliyet gösteren Doktorlar Lokali işletmecisi Tülin Papila, akşam 18.30'da işletmeyi kapatıp gittiğini ve sonrasında ne yaşandığını bilmediğini ifade etti.

okuma-hayaliyle-geldigi-zonguldaktan-cenazesi-gidiyor
Okuma hayaliyle geldiği Zonguldak'tan cenazesi gidiyor
universite-ogrencisi-buse-yesilcayir-neden-intihar-etti
Üniversite öğrencisi Buse Yeşilçayır neden intihar etti?
sevgilisinden-ayrilan-genc-kiz-not-birakti-ve-kendini-asti
Sevgilisinden ayrılan genç kız not bıraktı ve kendini astı