Kayıp demans hastası annesini ararken, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrendi Kayıp demans hastası annesini ararken, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrendi

Ak Parti'den aday gösterilmeyen Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin çarpıcı açıklamaları yaparak şunları söyledi: "Ben bu AK Parti'de iki dönem görev yaptım. İnşallah yaptığım sürece de bir hatamın, bir eksiğimin olmadığını düşünüyorum. Başarılıydım. Belediyecilikle alakalı bana hiç kimsenin söylediği, yorum yaptığı bir şey yok. Son dakikaya kadar bekletildi. Neden belediye başkan adayı olmadığımı dahi bana söylemediler. Anlatmadılar. Ama birilerinin para gücü, kirli para gücü. Onu yenmiş. Öyle duydum. Doğrudur, yalandır bilemeyeceğim. Olacağı buydu ama biz de bu saatten sonra bize keşke bunu daha düzgün bir dille söyleselerdi.
Buradaki arkadaş grubumuzda, meclis üyeliğinde beni seven dostlarımla birlikte gelecek dönem adına ancak biz bu arkadaşlara müsaade etmeyeceğiz.
Gelik halkının ne kadar dik durduğunu ne kadar onurlu olduğunu sadece burada AK Parti'nin seçim kazanmadığını göstereceğiz. Burada şahısların da önemli olduğunu göstereceğiz. niyetimiz öyle. 
Hangi partiye geçeceğinin kararını vermedik. Yarın (Pazartesi) inşallah kesin karar verip ancak bir istifamızı vereceğiz. O partimize onlarla vedalaşıp inşallah önümüzdeki dönemde tercih edeceğiz. 
Bizim için parti çok daha önemli değil. Biz zaten belediye başkanlarının partili partili olması bence doğru değil. Ama ne olursa olsun bir partiden gireceğiz. O partiyle birlikte inşallah yollarımızı birleşeceğiz. Parti Gelik beldesine hizmet edeceğiz.
Ama o partiyi de arkamıza alacağız inşallah. Niyetimiz öyle. Yarın (Pazartesi) bunun kararını vereceğiz. Açıklayacağız. Allah'ın izniyle. Şimdilik söyleyeceklerimiz bu kadar"

Kaynak: Haber Merkezi