AK Parti'nin 3 milletvekiline sesleniyorum: Kamil Altun ile konuşun AK Parti'nin 3 milletvekiline sesleniyorum: Kamil Altun ile konuşun

Düzce Gölyaka bağlantı yolunda meydana gelen kazada 1’i hafif ticari araç olmak üzere 3 araç birbirine çarptı. Kazada 1 araç beton bariyerlerde asılı kalırken 4 kişi yaralandı 1 kişi ise hayatını kaybetti.
Kaza dün gece 01.00 sıralarında gölyaka ilçesi bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. İlçe merkezinden D-100 karayolu istikametine gitmekte olan Eren Ozata idaresindeki 81 FB 804 plakalı otomobil, Ali Bülbül idaresindeki 34 PL 5971 plakalı otomobil ve Samet Ali Kurt idaresindeki 81 EN 680 plakalı hafif ticari araç birbirine çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada Eren Ozata idaresindeki otomobil beton bariyerlerde asılı kalırken araç içinde bulunan Beyzanur Bülbül sıkıştı. Sıkışan kadın Düzce İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada sürücüler Eren Ozata, Ali Bülbül ve Samet Ali Kurt ile birlikte Beyzanur Bülbül yaralanırken, askıda kalan araç içinde bulunan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri MYO Odyometri Programı 1. sınıf öğrencisi Zehra Nur Bülbül hayatını kaybetti. 
Yaralılar sağlık ekiplerin müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden Zehranur Bülbül’ün cansız bedeni ise Düzce Üniversitesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri MYO Odyometri Programı 1. sınıf öğrencimiz Zehra Nur Bülbül, Düzce'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi. 
Zehra Nur Bülbül’ün cenazesi bugün saat 12:00’da evinin önünde helallik alınmasının ardından, tören için Yazıpınar Mahallesi Camiine getirildi. Cenaze törenine Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun’un yanı sıra ilçe protokolü, siyasiler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede aile fertleri cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Zehra Nur Bülbül, Yazpınar Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Haber Merkezi