Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nin akademik kadrosu genişliyor Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nin akademik kadrosu genişliyor

ÖZEL İÇERİK

Cumhur İttifakı'nın adayı Dr. Ömer Selim Alan için salı günü seçim çalışmalarına katılacağını ifade eden Köksal Toptan, Zonguldak'taki akrabalarının CHP'yi desteklediği yönündeki soruya ise 'Mümkün değil' dedi.

Akrabalarının yüzde 80'inin Anavatan Partisi'nden ve Doğru Yol Partisi'nden geldiğini ifade eden Köksal Toptan "Mümkün değil, benim Zonguldak'taki akrabalarımın yüzde 80 ya da 85'i eski Anavatan Partili ve Doğru Yol Partili insanlardır. Hepsi şimdi Ak Partilidir ve Ak Parti'ye destek veriyorlar. Hiçbirinin de AK Parti dışında, CHP'ye ya da başka partilere dahil olduklarını düşünmem. Ben orada olduğum için değil. Doğru tespit yaptıkları için ve eskiden beri gelen alışkanlıkları, gelenekleri böyle olduğu için, AK Parti'ye destek verirler. Benim akrabalarımdan AK Parti'ye olumsuz bir şey olmaz" diye konuştu.

26 Mart Salı günü Zonguldak'ta olacağını ifade eden Köksal Toptan "AK Parti il Başkanımız Mustafa Çağlayan bir program tertipledi. Zonguldak'a gelerek bu programa katılacağım. 26 Mart Salı günü Zonguldak'ta olacağım. Ömer Selim Alan'a destek vereceğim" dedi.

Muhabir: Öznur Güneş