6 yaş arası Gündüz Bakım Evinde çalışmalar tamamlandı. Başkan Özlü, Gündüz Bakım Evini gezdi.

Düzce Belediyesi iştirak şirketi BelKA A.Ş Demetevler Mahallesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Faruk Özlü, BelKA İnsan Kaynakları Genel Müdürü Necla Erdoğan’la birlikte BelKA’nın yeni hizmet binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Özlü, “Belediyemiz iştiraki BelKA A.Ş yeni hizmet binasında Düzce’miz ve belediyemiz için değer üretmeye devam ediyor. Kıymetli çalışma arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum. Kurumsal yapılanma ve yeniliklerle birlikte büyüyoruz” dedi.

Gündüz Bakım Evi büyük kolaylık sağlayacak

Başkan Faruk Özlü, daha sonra Düzce Belediye Başkanlığı ve BelKA tarafından yürütülen Demetevler Mahallesinde ki belediye çalışanlarının 2-6 yaş arası çocukları için yapılan Gündüz Bakım Evi’ni, Necla Erdoğan’la birlikte gezerek inceledi.

Özlü çocukların gündüz bakım evinde yaşına uygun eğitimler alacağını belirterek “Belediye personelimizin 2-6 yaş arası çocukları için planladığımız Gündüz Bakım Evi önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Anne ve babaları onların geleceği için çalışırken yavrularımız nezih, güvenli ve yaşına uygun eğitimler alabilecek bir merkez olacak” dedi.

“En kısa sürede hizmete girecek”

Aranan 41 şahıs yakalandı, 14’ü tutuklandı Aranan 41 şahıs yakalandı, 14’ü tutuklandı

Gündüz Bakım Evi ile ilgili bilgiler veren BelKA İnsan Kaynakları Genel Müdürü Necla Erdoğan “150 ve üzeri kadın çalıştıran şirketlerin Gündüz Bakım Evi açma yükümlülüklerine ilişkin olarak açılacak olan Gündüz Bakım evimizin inşattı tamamlandı. Belediye çalışanlarımızın özellikle kadın çalışanlarımızın iş hayatına katılımını kolaylaştırmak ve çocuklarımızın ferah, güvenli bir ortamda en kıymetli yaşlarında, profesyonel çocuk gelişimi uzmanlarımız kontrolünde hayata hazırlanmasını önemsiyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün çalışanlarımızın tüm haklarının tam ve zamanında ödenmesini hassasiyetle takip ediyor olmasının yanında ailelerinin sosyal ihtiyaçlarını da her konuda özenle takip ettiği en önemli projelerimizden biri de Gündüz Bakım evi. Çocuklarımıza sıcak bir yuva olacak olan Gündüz Bakım evimiz en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacak” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: DHA