Çaycuma Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Mecliste CHP ve AK Parti grubunun ortak önergesi sunuldu, oylanan önergelere göre bazı cadde, sokak ve yapılara isim verildi. Çaycuma önceki dönem Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in ismide bir caddeye verildi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu arkasından itibaren Doğantepe Caddesi ile kesişim noktası olan kavşağa kadar olan caddeye Çaycuma'da iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Mithat Gülşen'in adının verilmesi oy birliği ile kabul edildi

Caddenin geri kalan kısmının Kemal Paşa olan ismi Mustafa Kemal Paşa Caddesi olarak değiştirildi.

Çaycuma Belediyesi'nin yapımını tamamlandığı ve kısa bir süre sonra açılması planlanan spor kompleksine Atatürk Spor Merkezi adı verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Yine Belediye tarafından İstasyon Mahallesinde yaptırılan Çok Dilli Çocuk Yuvası'nın adı

Zübeyde Hanım Çok Dilli Çocuk Yuvası olarak değiştirildi.

Çaycuma İlçe girişinde Filyos Nehri üzerinde bulunan İstasyon Mahallesini çarşı merkezine bağlaya iki adet köprüye 6 Nisan 2012 yılında meydana gelen köprü faciasının anısına 6 Nisan Köprüleri ismi oy birliği ile verildi.

DSİ tarafından yapılan Perşembe kavşağından TOKİ konutlarına bağlantı sağlayan köprüye ise Çaycuma Güney Köprüsü adı verildi.

Çaycuma Belediyesinin yapımı tamamladığı ve hizmete açılan yaya köprüsüne de Sarıkaş Yaya Köprüsü adı verildi.

İstasyon Mahallesinde Çaycumalı merhum Avukat Celal Gülşen'in eşi Nurhan Gülşen'in bağışları ile büyük bir kısmı tamamlanan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sokağına Avukat Celal Gülşen Sokağı adı verildi.

Son olarak CHP grubunun verdiği önerge ile Belediyenin karşısında yapılan Müze Eve Kantarcılar Evi ismi verildi.

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı alınan kararların hayırlı olması dileğinde bulundu.