İnanış Gazetesi Yazarı Adnan Küçükvar, 22 Temmuz 2021 tarihli köşesinde Fadime Hala - Aydın Arıcı - Siyaset" başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

Adnan Küçükvar, "Aydın Arıcı sinek ikili olmaz" başlıklı yazısı üzerine Aydın Arıcı'nın kendisini aradığını ve "aradı 'Ben Fadime Hala değilim. Laf ağızdan çıkar. Ben anamdan Erkek doğdum. Sözümün eriyim. Bu gün kesilen para cezamı ödedim. Şehir dışında olan İl Başkanı aradı, 'Ben gelen kadar mazbatanı verme' dedi. Kendisine söyledim, "Ben 'Fadime hala' değilim" dedim" dediğini anlattı.
İŞTE O YAZI
"...
Belediye Meclis Üyesi yedek birinci sırada olan Arıcı, mazbatasını seçim kuruluna iade edeceğini açıkladı.
Bende dünkü yazımda 'Aydın Arıcı sinek ikili olmaz' başlıklı yazı yazdım. Önceki gece aradı beni, 'Teşekkür ederim, Hislerime tercüman oldun' dedi. Dün sabah aradı 'Ben Fadime Hala değilim. Laf ağızdan çıkar. Ben anamdan Erkek doğdum. Sözümün eriyim. Bu gün kesilen para cezamı ödedim. Şehir dışında olan İl Başkanı aradı, 'Ben gelen kadar mazbatanı verme' dedi. Kendisine söyledim, "Ben 'Fadime hala' değilim" dedim.
Politika raconunda, 'Lafından dönen, kaypak, fırıldak,' tiplere Fadime Hala' yakıştırması yapılıyor.
Önceki gün, Aydın Arıcı'nın çay ocağı 'Çeşme başı sohbet evi' olmuştu.
Hamdi Bektaş ekibi dışındaki seçilmişler, "Aydın'ı kafaya almak" için 'İstasyon' turları düzenlediler. 'Cezayı ödeyelim, Ömer'i ikaz edelim, meclis üyeliği için acele etme; merak etme' gibi tavsiyelerde bulundular.
Dün gelişmeler devam etti. Gündeme, belediyle meclisinden bir üyenin istifa ettirilmesi bile geldi.
Anlaşılan o ki, 'Mazbata iadesi' olayının Ankara'ya /Sayın Tayyip Erdoğan'ın önüne gitmesi istenmiyor. Ankara'da yapılan ziyaretlerde, 'Güllük-gülistanlık' tanıtılan Zonguldak'ın; gelen yatırımlara rağmen, seçmen bazında aşağı ivmesinin nedenlerinin görülmesi istenmiyor.
Parti içi gözlemciler bu konudan rahatsız. 'Güneş balçıkla sıvanmaz' ve 'Mızrak çuvala sığmıyor artık' diyorlar.
Zonguldak'ta siyasetle uğraşanlar ise 'Ben Fadime Hala değilim. Söz ağızdan çıkar' diyen Aydın Arıcı'nın icraatını bekliyor. Bekleyelim görelim."

aramiza-kimse-giremez-durmak-yok-yola-devam
'Aramıza kimse giremez. Durmak yok yola devam'