Zonguldak, başarısız ve liyakatsız yöneticiler nedeniyle sağlıkta darbe üstüne darbe yiyor.

Ak Parti eski İl Başkanı Zeki Tosun’un kardeşi olması dışında bir özelliği bulunmayan Hasan Tosun’un başhekimliğini yaptığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde TPAO’nun maddi desteği ile açılan yanık ünitesi, plastik cerrahi uzmanının ayrılması ile açılmadan kapandı. Epeyce bir süre yanık ünitesi önünde "açtım" demeç ve görüntüsü veren Başhekim Hasan Tosun'a, yetmezmiş gibi bir darbe de Anjiyo servisinden geldi.

Anjiyografi servisi açılamadan bir kardiyolog daha Zonguldak'tan ayrıldı. 

Kore Gazisi Hasan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Kore Gazisi Hasan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Atatürk Devlet Hastanesi’nin sevilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Edip Can Özgünoğlu istifa etti. Bir süre önce, kullanılmadığı için başka bir şehire devri ile gündeme gelen anjiyografi cihazının Zonguldak'tan alınmaması için yoğun çaba sarf edilmişti. Geçen süreçte ilerleme kaydedemeyen hastane yönetimine tepkiler dinmiyor. Zonguldak kan kaybetmeye devam ediyor. 

Özel hastane ve il dışı hasta sevk istatistikleri dikkate alındığında anjiyografi servisinin açılamaması büyük kayıp olarak görülüyor.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Dr. Hasan Tosun’un Ak Parti Milletvekili Muammer Avcı ile hava atarak gezdiği hastanede geçen gün 10 personel zehirlenmişti.

Kaynak: Haber Merkezi