Atatürk Devlet Hastanesi personeli Taner Kabasakal, 2024 yerel seçimlerinde Meşrutiyet Mahallesi'nden muhtar adayı oldu.
'Azimliyiz, çalışkanız, kazanacağız' sloganı ile yola çıkan Taner Kabasakal, "Doğup büyüdüğüm Meşrutiyet Mahallesi'ne hizmet etmek istiyorum. Hizmet aşkıyla yola çıktım" dedi. 

Rektör İsmail Hakkı Özölçer’den, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı Rektör İsmail Hakkı Özölçer’den, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Taner Kabasakal kimdir? 

1979 Zonguldak doğumluyum. İlkokulu ve orta öğrenimini Gazi İlköğretim Okulu, Lise öğrenimimi Fener Lisesinde tamamladım. Evli 2 kız çocuğu babasıyım. 30 yıldır ersoneli) Meşrutiyet Mahallesinde ikamet ediyorum. 23 yıldır Atatürk Devlet Hastanesinde çalışmaktayım. Mahalle sakinlerimiz daha konforlu daha kaliteli, daha temiz ve daha güvenli bir yaşam sürmeleri için 7/24 hizmet için ayrıca ihtiyaç sahiplerini tespit edip yardımlarına koşup ve de lyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak ciddi hizmetler için adayım. Büyük Meşrutiyet Mahallesi Ailesi yaratıp istek ve taleplerinizi ilgili makamlarla 7/24 iletişimde olup çözüp odaklı çalışmak için Muhtar Adayıyım. Mahallemize hizmet için sizlerin desteği ile sizin için geliyorum. Sorunları çok iyi biliyorum çözmek için geliyorum. Sevgi ve saygılarımla.

Muhabir: Öznur Güneş