İbn-i Sina Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi başladı İbn-i Sina Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi başladı

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, görevi devir aldıktan sonraki belediyenin borç durumunu pankart asarak paylaştı. Zonguldak Belediyesi'nin 1 milyar 153 milyon 308 bin 077. 91 TL borcu kamuoyu ile paylaşıldı. 

AK Partili Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ın ardından CHP'li Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in paylaşımı hakkında konuşan Mustafa Çağlayan "Tahsin Bey, borcun bu benim kadar olduğundan haberim yoktu demiş. Seçimden 2 ay öncesi partilerin yetkili organları tarafından belediyenin borcunun 1.2 milyar TL olduğunu açıkladıklarını unutmuş. İnşallah seçim döneminde verdikleri sözleri de unutmazlar. Sığınacak liman olarak gördükleri boş dökümünü afiş asarak ve afişin arkasına saklanarak algı ve imaj çalışması ile bu sorumluluktan kaçamazlar. Bu borçlar varken sayın başkan belediye meclisinde hem grup başkan vekili hem de denetim komisyonu başkanı olarak görev yapmaktaydı. Bu borç aslında kendi dönemlerinden ve önceki dönemlerden katlanarak gelmiştir. Kendi dönemlerinde ne hizmet yapabilmişlerdir, ne de daha az borç varken ödeme yapabilmişlerdir." 

Muhabir: Öznur Güneş