Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin'in AK Parti'den istifa ederek CHP'ye geçmesi ve son dakikada CHP'den aday gösterilmesine ateş püsküren aday adayı Kamil Cengiz "Beni kaça sattınız? Bunlar kıvırıyorlar. Hepsine sesleniyorum; önce adam olun"  diye konuştu. 

Gelik'ten tek aday adayı olan Kamil Cengiz, parti yöneticilerine tepki göstererek "Gelik’te dönen entrikaları açıklamaya davet ediyorum. Beni kaç liraya sattınız. Kamuoyuna açıklayın. Haksızlığı ve şerefsizliği kaldıramıyorum. Her şey para değil. Paranın gücü seçim almaya yetmez. Millet cahil değil herkesin gözü önünde olan biten yaşandı" dedi. 

Kayıp demans hastası annesini ararken, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrendi Kayıp demans hastası annesini ararken, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrendi

AK Parti'den istifa eden Burhan Sezgin ile görüştüğünü ifade eden Kamil Cengiz, şunları söyledi: "10 saat önce görüşmüştük. Bana namus şeref sözü dedi. 'CHP’den aday değilim' dedi. İl Başkanı Devrim Dural’a sordum o da aynı cevabı verdi. 10 saatte ne değişti? Kime soruyorsam herkes topu başkasına atıyor. Ben sözünün eri insanlara inanırım. Ben aday adaylığı için başvuru yaparak para yatırdım. Ama Burhan Sezgin’den para dahi almadılar. Büyük adamlardan para alınmıyormuş onu da gördük. Bunlar kıvırıyorlar. Hepsine sesleniyorum; önce adam olun. CHP’nin neden yüzde 25’i geçmediği işte ortada. Bakalım para gücüyle seçim alacaklar mı göreceğiz."

Kaynak: Haber Merkezi