AK Parti teşkilatı içinde 18 yıldır faaliyet gösteren AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) Zonguldak teşkilat faaliyetlerini sürdürüyor.

Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AKİM'inçalışmaları hakkında bilgi verdi.
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'nın bünyesinde 6 Mart 2003'te hizmete giren ve kurulduğu günden bu yana vatandaşlarla parti arasında köprü vazifesi gören AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) 18. yılını doldurdu. AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğu dönemde hayata geçirmiş oldukları Beyaz Masa örneğinden hareketle kurulan AK Parti İletişim Merkezimiz (AKİM), Genel Merkezimizde ve 81 İl Başkanlığımızda yüz yüze, telefonla, mobil uygulamamızla ve internet yoluyla milletimizin istek ve önerilerini can kulağıyla dinliyor başvurularının takipçisi oluyor, etkin ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için gayret gösteriyoruz. Şimdiye kadar genel merkezde AKİM'e gelen 2.5 milyon başvurunun yaklaşık yüzde 98'i anında çözüme kavuşturuldu. Bugün Önce Millet ,Önce Memleket diyerek teknolojinin son imkanlarını seferber ettiklerini , genel merkeze ve ilimize gelen taleplerin il başkanlığımız olarak daha hızlı ve etkin çözüme ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz... iş ve tayin dışında il başkanlığımıza aylık 60 ile 80 arasında talepler gelmektedir. Bu talepleri ilgili mercilere ileterek, milletimizle kurduğumuz gönül köprülerimizi daha da güçlendirmek için gayret gösteriyoruz."