1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nın Zonguldak'ta coşkuyla kutlanacağını ifade eden Hakan Yeşil, kendisinin 150 işçi ile birlikte Bursa'daki kutlamalara katılacağını açıkladı. Zonguldak'taki 1 Mayıs kutlamaları için ise 2 yöneticinin kalacağı belirtildi. 

Hakan Yeşil'in açıklaması şöyle:

Dr. Ömer Selim Alan kız istedi: Buğra Özçelik ve Havva Ekşi nişanlandı Dr. Ömer Selim Alan kız istedi: Buğra Özçelik ve Havva Ekşi nişanlandı

"Bu sene de 1 Mayıs bayramımızın tarihi geldi. Bu sene 1 Mayıs'ta TÜRKİŞ'imizin öncülüğünde Bursa'dayız. Tabii Genel Maden İş Sendikası olarak biz Zonguldak'ımızdaki 1 Mayıs'tan hiçbir zaman vazgeçmedik. Vazgeçmeyiz de. Bu sene Genel Maden İş Sendikası Yönetim Kurulu olarak bir karar aldık. Yöneticiler bizden üç kişi Bursa'da ki 1 Mayıs'a katılacak. İki arkadaşımız da Zonguldak'taki programları takip edecek. Emek ve Demokrasi Platformu'yla beraber burada işçi arkadaşlarımızla beraber kutlayacak. Onun programını yaptık. bu akşam da 5'te 1 Mayıs Komitesi olarak tekrar bir toplantı yapacağız.  Tabii sahadaki gelişmelerle ilgili, yapılacaklarla ilgili bu akşam bir istişare yapacağız. Güzel bir şekilde işçi arkadaşlarımızla beraber emekçi arkadaşlarımızla beraber 1 Mayıs'ta meydanlardayız. Konser var mı? 

Bu akşam hepsi netleşir Zonguldak'ta da başkanlarımız burada madenci arkadaşlarımızla birlikte olacak." 

Muhabir: Öznur Güneş