Zonguldak eski günlerine dönüyor: Tekrar tersten bir göç başladı Zonguldak eski günlerine dönüyor: Tekrar tersten bir göç başladı

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) ve Zonguldak Valiliği’nin birlikte düzenlediği 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı etkinlikleri 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.
Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun milletvekili olabilmek için Zonguldak Dedeman Otel’de bu yıl ikincisini düzenlediği Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nda Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Ticaret Sanayi Odası’nın kurumsal kimliklerinin ayaklar altına alındığı görüldü. 
Nejdet Tıskaoğlu tarafından hazırlatılan salonda kullanılan afişlerde Zonsiad öne çıkartılırken Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Ticaret Odası’nın logolarının ayak hizasında olması tepkiyle karşılandı. 
Fuara katılan firma temsilcileri, katılımın düşük olması nedeniyle iş bağlantısı yapamadıklarını belirterek “Fuara katılan firma sayısı çok azdı. Büyük firmaların hiçbiri katılmadı. Fuar otelde olduğu için halkın katılımı da yok denecek kadar azdı. Bu fuar Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın bahçesinde yapılsa çok daha fazla katılım olurdu” dediler.

Ticaret Fuarı Zonguldak 1

Kaynak: Haber Merkezi