Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel Elmas Televizyonunda yayınlanan ve Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu Spor Kritik Programı'na katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel bugüne kadar yapılan ve yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yüksel ayrıca Zonguldakspor için de tüm imkanlarını sunduklarını söyledi.

"2020 YILI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ"

2020 yılında yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel şunları söyledi: "2020 yılı bizim için çok önemli bir yıl oldu. Birçok noktada faaliyetlerin, etkinliklerin durduğu, yatırımların yavaşlama noktasına geldiği bir yıldı. Ama bizim kurumumuz açısından son derece verimli ve şahlanış senesiydi. Sayın Valimizin, milletvekillerimizin, il başkanımızın ve belediye başkanımızın da destekleri bizim için çok önemliydi. Hep birlikte güzel bir koordinasyon sağladıktan sonra bu tip çalışmaların Zonguldak'a en iyi hizmet şeklinde döndüğünü görmüş olduk.

Şube müdürlerimiz, uzman arkadaşlarımız, lider arkadaşlarımız, antrenör arkadaşlarımızla birlikte güzel bir çalışma ortamında Zonguldak'taki eksiklerimizi tespit ederek, bakanlığın yolunu da aşındırarak, il başkanlarımız ve milletvekillerimizle beraber ihtiyaçlarımızı anlatarak koordinasyon gerçekleştirdik. Onlarında destekleriyle Zonguldak'a bu güzel yatırımları getirmenin mutluluğunu yaşadık. Eksiklerimiz var, o eksikleri de bu yıl içerisinde tamamlayarak giderelim.

"ZONGULDAKSPOR'A TÜM İMKANLARIMIZI SUNUYORUZ"

Hakan Yüksel, Zonguldakspor'a tüm imkanlarını sunduklarını belirterek şunları söyledi: "Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda ki çimleri incelerken, ilk kez gittiğim Zonguldakspor- Beşiktaş maçını hatırladım. Zonguldakspor'un kazandığı bir müsabakaydı. Çok küçüktüm ve bugün bunu arkadaşlara anlattım. Zonguldakspor bizim için çok farklı bir yerde. Her şeyin önünde geliyor. Zonguldakspor için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. İmkanlarımızı her türlü sunmaya çalışıyoruz. Zonguldakspor'un gönlümüzde ayrı bir yeri var."

"SPOR YATIRIMLARI DEVAM EDECEK"

Yatırım atağının devam edeceğini belirten Hakan Yüksel, "2020 yılına kadar olan kısımda belirlediğimiz eksikleri bakanlığımıza bildirdik. 2020 yılında da bunların meyvesini almaya başladık. Başlangıcı Fener Sahası ile yaptık. Oradaki soyunma odalarını yaptırdık. Ardından Fener Sahası'nın zemini ile birlikte tenis kortlarının yapımı, Üzülmez Sahası'nın 11-12 yıl aranın ardından gündeme gelmesi ve yapımına başlanması olumlu gelişmeler arasında yer aldı. Zonguldak Merkez'de kapalı atış poligonumuz yoktu. Bu sene içerisinde o da tamamlanacak. 2 ay içerisinde onu da hizmete sunmuş oluruz. Batı Karadeniz Bölgesi'nde olmayan sportif tırmanma duvarı çalışmamız vardı. Tamamlandı. Site Spor Salonu içerisine yapıldı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun zemin değişimi yapıldı. Zonguldak Kömürspor'un idman tesisi olmadığı için antrenmanlarını orada yapmak zorunda kalıyordu. Firmayla bakım sözleşmesi de imzalayacağız. Bu sayede Zonguldakspor'a en iyi imkanı sunmaya çalışacağız." dedi.
"YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR"

Hakan Yüksel, "Merkez'de yine uzun yıllardır bir ihtiyaç olarak gördüğümüz havuz projemiz vardı. 69 Ambarları'nın orada bu sene havuz inşaatına da başlayacağız. Havuz açığımızı da gidermiş olacağız. Beycuma'da bir sahamız vardı geçen sene başlayan, tamamlandı. Yurtlarımızdaki bakım ve onarım devam ediyor. Kozlu'ya yapacağımız salon merkezin de yükünü çekecek. Tek salon olduğunda Türkiye şampiyonlarında sıkıntı yaşıyoruz. Alaplı sentetik çim yüzeyli futbol sahası halı değişimi çalışmaları sürüyor. Çaycuma Stadyum doğalgaz dönüşüm işi çalışmaları sürüyor. Üzülmez futbol sahası sentetik çim zemine dönüştürülmesi, 4'lü sporcu soyunma odaları ve 500 kişilik portatif tribün yapılması çalışmaları sürüyor. Kozlu futbol sahası çevre tel örgüleri yenilenmesi, futbol sahası sentetik çim halı, çevre yürüyüş yolu halısının değişimi çalışmaları sürüyor. 500 seyirci kapasiteli spor salonu yapılması (Devrek) çalışmaları sürüyor. Tip gençlik merkezi yapılması (Devrek) çalışmaları sürüyor." dedi.

YENİ PROJELER HİZMETE GİRECEK

2021 yılında yatırımların devam edeceğini belirten Hakan Yüksel, çalışmaları şu şekilde sıraladı: "Çaycuma spor tesisleri etrafının tel örgü ile çevrilmesi, Abdullah Sabri Efendi Yurdu banyo, wc onarımı, Çaycuma Nebioğlu Beldesi Sentetik çim yüzeyli futbol sahası-2-li soyunma odası eksikliklerinin tamamlanması işi, Ereğli Tip yüzme havuzu yapılması, Gökçebey Sentetik Çim Futbol sahası, 2'li tip sporcu soyunma odaları ve 500 kişilik portatif tribün yapılması, Gökçebey Tip spor salonu yapılması, Gökçebey Tip gençlik merkezi yapılmasıı, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu istinat duvarı, doğal çim yenileme, Atletizm pisti onarımı yapılması, Alaplı yurdu karma yurt düzenlemesi yapım işi, Kozlu Tip spor salonu yapılması, Alaplı Spor salonu çatı değişimi, dış cephe yalıtım yapılması, pvc zemin onarımı, Sporcu soyunma odaları bakım onarımının yapılması, Çaycuma Tip spor salonu yapılması, Zonguldak Yarı olimpik Tip yüzme havuzu yapılması, Kilimli Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve Kilimli gençlik merkezinin çevre düzenlenmesinin yapılması, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu aydınlatma sistemi yapılması." şeklinde konuştu.