Zonguldak'ın Kozlu ilçesine bağlı Balçıklı Köyü'nde içinde hayvanlarında bulunduğu bir ahırda samanlar tutuşarak yangın çıktı. Yangında 3 adet büyükbaş hayvan telef olurken ahır kullanılmaz hale geldi.
Sivriler Köyü Muhtarı Şenol Taşkın, haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekiplerinin gelmediğini ve köylülerin yangını kendi inkanları ile söndürdüğünü ifade ederek isyan etti.

Yangının ardından Sivriler Köyü Muhtarı Şenol Taşkın, sosyal medyadan köyde hazır bulunması adına itfaiye ve ambulans talebinde bulunarak; "Değerli Büyüklerimiz Sivriler Köyü herkesin bildiği kadarıyla bütün Köylere ortada kaldığı ve bir Yangın yada Hasta olduğunda Merkeze 25 km uzaklıkta olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bir yangın olduğunda İtfaiye gelinceye kadar bir ev kül oluyor. Bir hasta olduğunda ambulans gelinceye kadar hasta ya ölüyor yada tedavisine gecikmeden dolayı hasar kalıyor. Bu geçerli sebeplerden Dolayı kendi halkım ve civar köylerdeki halkımız adına Sivriler Köyü Merkezine bütün köylere hitap etmesi için sabit bir itfaiye ve ambulans talep ediyorum saygılarımla" diye paylaşım yaptı.