Zonguldakspor'da oynadığı 1996-97 futbol sezonunda attığı ve attırdığı gollerle adeta efsane haline gelen, Zonguldakspor tarihinin unutulmaz golcüsü "Başbakan" lakaplı Doğan Osmanlı geçirdiği rahatsızlık nedeniyle anjiyo oldu.

Zonguldakspor formasıyla sahaya çıktığında ve özellikle attığı gollerin ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı (Şehir Stadı) taraftarın "Başbakan" tezahuratları ile adeta yıkılırdı.

Yaşamını memleketi Aydın Kuşadası'nda geçiren Doğan aynı zamanda Kuşadasıspor'da alt yapı sorumlusu olarak görev yapıyor.

Sosyal medya hesabından sık sık Zonguldakspor'da geçirdiği yıllarını anan Doğan o yıllarda giydiği Zonguldakspor formasını da halen saklıyor. Kırmızı-lacivertli forma altında kariyer zirvesi yapan Doğan Zonguldakspor'u, Zonguldakspor taraftarı da Doğan'ı unutamıyor.

"ALLAHIN İZNİYLE ATLATTIK"

Ameliyat sonrasında sosyal medya hesabından durumu hakkında bilgi veren Zonguldakspor'un efsane golcüsü Doğan Osmanlı şunları söyledi: "Kontrollerim iyi olmayınca Hasan hocam anjiyo önerdi. Allah'ın izniyle atlattık. Hasan hocamın ellerine sağlık. Allah'ım herkese sağlık nasip etsin"

Pusula Spor Servisi olarak efsane golcü Doğan Osmanlı'ya acil şifalar deliyoruz.