TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor ikinci yarının ilk maçında saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Manisa Büşükşehir Belediyespor maçının ardından İstanbul'da deplasmanda oynayacağı Pendik maçı hazırlıklarına devam ediyor. Salı günü başlayan çalışmalarını Çarşamba günü de Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda sürdüren Zonguldakspor'da futbolcuların oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlendi.

YÖNETİM İDMANI ZİYARET ETTİ

Zonguldakspor Pendik maçı hazırlıklarına galibiyet parolasıyla sürdürürken, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da yapılan idmanı Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, Genel Kaptan Hakan Hürfikir, yönetim kurulu üyesi Süleyman Bezir ziyaret etti.

İdmanda Teknik Direktör Cahit Terzi ile bir süre yalnız görüşen yönetim daha sonra futbolculara da moral vererek Pendik maçında başarı temennisinde bulundular.

YENİLERİN LİSANSLARI YETİŞTİRİLECEK

Zonguldakspor'da dış transferde kadroya dahil edilen Mehmet Öztonga, Semih Karadeniz ve Mustafa Öztürk geçtiğimiz hafta oynanan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına lisansları yetişmediği için oynayamamıştı. Yönetim gerekli parayı toparlayarak Cuma günü mesai saati sonuna kadar lisansları çıkartarak bu futbolcuların Pendik'e karşı oynamalarını sağlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi