TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Kulübü'nün kalorifer kazanının patlaması nedeniyle futbolcular mağdur kalmış ve TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nun da desteği ve katkılarıyla futbolcular Yayla Konağı'na yerleştirilmişti.

Kırmızı-lacivertli ekibin Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in girişimlerinin ardından kalorifer kazanı tamir edilerek kulüp binası yeniden ısıtılmaya başlandı, futbolcuların kısa sürede tekrar kulüp binasına dönmeleri bekleniyor. Mağduriyetin giderilmesi konusunda destekte bulunanlara ise Başkan Caner teşekkür etti.

BAŞKAN CANER'DEN TEŞEKKÜR

Kendilerine destekle bulunanlara teşekkür eden Başkan Caner şunları söyledi. "Kulübün arızalı kalorifer sistemini tamir eden arkadaşlar Mehmet Yaman ve Kilimli Belediyesi'nin ustaları fedakarlık göstererek kazanımızı tamir ettiler. Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç'a, Mehmet Yaman'a ve çalışan ustalara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca malzemeleri temin eden TTK Genel müdürü Kazım Eroğlu'na ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş'e de teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi