Zonguldakspor 2018-2019 futbol sezonu öncesinde Teknik Direktör arayışlarını sürdürüyor. Zonguldakspor'un maddi manevi darboğazda olması, yönetimin yerli bir teknik adam ile anlaşma arayışları içinde olacağı yorumlarına neden olurken, kırmızı-lacivertli yönetimin Zonguldak dışından teknik adamlarla da görüştükleri öğrenildi.

Zonguldakspor yönetiminin bir taraftan iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da teknik adam arayışlarına devam ediyor. Yönetimin son olarak 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'u çalıştıran 41 yaşındaki Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile görüştüğü öğrenildi.

UEFA B Lisansa sahip olan Bozkurt teknik adamlık kariyerine 2013-2014 futbol sezomunda Kızılcahamam'da yardımcı antrenör olarak başladı. Ardından Ankara Demirspor'da Teknik Direktör olarak görev yapan Bozkurt Ankara Demirspor'da 37 maça çıktı. Bir önceki sezon ise Çorum Belediyespor'u çalıştıran genç teknik adam Serdar Bozkurt Çorum'da 49 maçta görev yaptı.

Son olarak 2017-2018 futbol sezonunda Sivas Belediyespor'u çalıştıran Bozkurt ile görüştükleri öğrenilen Hürfikir'in kesin bir anlaşma zemini bulamadıkları öğrenildi. Adı İnegölspor ile geçen Bozkurt'un İnegöl ile de anlaşamadığı öğrenildi.
Zonguldakspor yönetiminin Cahit Terzi üzerinde de durduğu öğrenilirken, teknik direktör için yönetimin 18 Hazirah tarihindeki kongrenin ardından kesin karar vermesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi