TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor bugün deplasanda Çorumspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz sezonun ilk yarısında rakibine Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 2-1 mağlup olmuştu. Zonguldakspor haftaya 31 puanla 10'uncu sırada girerken, rakip Çorumspor ise 34 puanla 6'ncı sırada kendine yer buldu.

Karşılaşmaya temkinli başlayan temsilcimiz Zonguldakspor maçın 30'uncu dakikasında Talha Özler'in attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Golün şokunu üzerinden atamayan Zonguldakspor golün 3 dakika sonrasında 33'üncü dakikasında kalesinde Şaban'ın attığı golle ikinci golü gördü ve skor bir anda 2-0'a geldi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Zonguldakspor ikinci yarının 49'ncu dakikasında Gürkan Öztürkün attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Bu dakikalarda rakibine oranla daha üstün futbol oynayan temsilcimiz Zonguldakspor maçın 86'ncı dakikasında Serhat Baştan ise skoru 2-2'ye getirdi. Maçta geri kalan dakikalarda da galibiyeti alarayan takım temsilcimiz Zonguldakspor olmasına rağmen karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Zonguldakspor bu beraberlikle maçta müthiş bir geri dönüş yaparak 2-0 yenik durumdan maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak çok önemli 1 puan kazandı.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz bu beraberlikle 32 puana yükselirken 10'ncu sırada kaldı, rakip Çorumspor ise 35 puana yükseldi, 6'ncı sıradaki yerini korudu.