Zongludakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in takıma gelir amaçlı yıllarca düzenlediği takvim kampanyası ise kasaya sıcak para girdiği sağlanmıştı.

ŞİMDİ DE ALTYAPI İÇİN KAMPANYA DÜZENLENİYOR

Bu kez takvim kampanyasını altyapı antrenörü Muhammet Şaffak gerçekleştirecek. Zonguldakspor Altyapı Antrenörü Muhammet Şaffak, Dilaver'de yer alan Erdemir Demir Tesisleri'nin eksiklerini gidermek amacıyla takvim projesi başlatacaklarını açıkladı. Şaffak, takvimden elde edilen gelirle sporculara tesislen modern hale getirilecek.

Muhammet Şaffak takvim projesi ile ilgili şunları söyledi: "Bu sene takvim projemizi altyapımız için yapıyoruz. Bütün şehirden destek bekliyoruz. Bu projenin amacı Dilaver Mahallesi'ndeki altyapı tesislerimizin bütün eksiklerini gidermek ve sporcularımızın tam bir profesyonel bir tesiste antrenman yapmalarını sağlamak istiyoruz. Tesisimizde bütün eksiklikleri giderip şehrimize ve takımımıza yakışır bir altyapı oluşturmak adına büyük bir yol almış olacağız. Bu anlamlı projeye her kesimin destek olacağını düşünüyorum. Çünkü biz bu tesiste takım ve sporcu ayırt etmeden her sporcunun faydalanmasını sağlayacağız. Hedeflerimize de emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Başka Zonguldakspor yok. Her şey çocuklarımız için."