Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta sezonun ilk maçını Bursa deplasmanında oynayacak olan Zonguldakspor İnegölspor'a konuk olacak. Yaşadığı maddi-manevi sorunlar nedeniyle yeni sezon çalışmalarına çok geç başlayan kırmızı-lacivertli ekip rakibine oranla sahaya dezavantajlı çıkacak.

İlk etap kamp çalışmalarını Kızılcahamam'da tamamlayan Zonguldakspor 1 günlük aradan sonra Pazartesi gününden itibaren Bolu'da toplandı. İnegölspor maçı hazırlıklarına Bolu'da hazırlanan Zonguldakspor'da özellikle Sinan Ören'in şok sakatlığı tüm planları bozdu.

TAKIMDA EKSİK MEVKİLERE TRANSFER BEKLENİYOR
Zonguldakspor sakatlanan Sinan Ören'in yerine Ümraniyespor'dan kaleci Taha'yı transfer ederken, defans hattında fazla sorun görünmüyor. Kırmızı-lacivertli ekipte özellikle 6 ve 8 numara bölgelerinde eksiklik bulunurken, bu bölgeye tecrübeli isimlerin dahil edilmesi bekleniyor. Zonguldakspor forvete eski futbolcusu Sinan Uzun'u dahil ederken, kanatlara ise Kasımpaşa'dan genç futbolcularla takviye yaptı.

Pazar günü sahaya dezavantajlı çıkmasına rağmen Teknik Direktör Mustafa Dalcı 90 dakika mücadele ederek deplasmandan puan çıkaracağına olan inandı tam görünüyor.