TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor alt yapısında yeni bir dönem başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Alt yapı sorumlusu Metin Aydın görevinden ayrılarak Kardemir Karabükspor'a gitmiş ve alt yapıda boşluk olmuştu. Geçtiğimiz hafta tüm alt yaş kategorilerinde yönetici ve yetkili alt yapı antrenörünün olmaması nedeniyle Zonguldakspor maçlardan hükmen 3-0 yenik ayrılmıştı.

ALT YAPIDA YENİ YAPILANMAYA GİDİLDİ:

Aydın'ın görevden ayrılmasıyla birlikte alt yapıda bir tek Muhammet Şaffak kalmış ve tüm kategorileri tek başına çalıştırmak zorunda bırakılmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Zonguldakspor yönetimi arayışlarının ve görüşmelerin ardından eski Zonguldaksporlu futbolcular Hüsnü Akın ve Uğur Terzi ile temasa geçti, olumlu sonuç aldı. Terzi ve Akın'ın lisansları hafta sonu oynanacak müsabakalara yetişecek ve Zonguldakspor büyük bir cezadan kurtulmuş olacak.

TERZİ VE AKIN'IN KARİYERLERİ

Zonguldakspor ile anlaşmaya varan 56 yaşındaki tecrübeli antrenör Uğur Terzi, Yılport Samsunspor, Hatayspor, Zonguldakspor, Adıyamanspor, Asmaspor ve Merzifon Gücüspor takımlarında görev alırken, 56 yaşındaki tecrübeli antrenör Hüsnü Akın ise Zonguldakspor, Zonguldak Belediyespor, Çaycumaspor ve Devrek Belediyespor'da görev yaptı.

TAKVİYE YAPILACAK
Uğur Terzi ve Hüsnü Akın ile anlaşmaya varan Zonguldakspor yönetimi diğer yardımcıları Hüsnü Akın'ın tercihine bırakırken, Akın, Mustafa Göktaş ve Metin Nezor'u da teknik kadroya dahil edeceği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi