TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Zonguldakspor'da maddi manevi kriz devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekip çekilen fikstür gereği ilk maçını şampiyon adaylarından Manisa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacak, taraftarıyla evinde ise ligin ikinci haftasında Amed Sportif ile oynayacağı maçta kavuşacak.

SICAK GELİŞME VAR

Zonguldakspor yönetimi uzun süredir sıcak para arayışlarını sürdürürken, ilk olarak 450 bin lira ödeyerek TFF'den transfer yasağını kaldırmak istiyor. Ancak aranan para bulunamıyor. Geçtiğimiz günlerde Eren Enerji tarafından verilen 100 bin lira ise yeterli gelmedi.

Ancak takım içinden bir kişinin arkadaş sohbetinde çok olumlu konuşmalar yaptığı öğrenildi. İddaaya göre Zonguldakspor'a bir kişi ya da kurum tarafından 10 gün içinde yüklü bir miktar para geleceği bu paranın ise Zonguldakspor'u zor günlerinden kurtaracağı öğrenildi.

Görüşmelerin son aşamada olduğu ve 10 gün içinde olumlu veya olumsuz sonuçlanağı öğrenildi.

PARA GELİRSE BÜYÜK DEĞİŞİKLİK OLACAĞI ÖĞRENİLDİ

Sohbette beklenen sıcak paranın gelmesi halinde teknik heyet dahil şu an kampta bulunan yaklaşık 25 futbolcudan en az 15 genç futbolcunun gönderileceği, yerine çeşitli kulüplerle maddi sorun yaşayan tecrübeli ve kaliteli futbolcuların takıma dahil edileceği konuşuldu.

Editör: Pusula Gazetesi