Zonguldakspor'un Pazar günü karşılaşacağı rakibi Etimesgut Belediyespor maçı öncesinde 4 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Sezona bol kart görerek başlayan Zonguldaksporlu futbolcular özellikle son haftalarda kart sorununa çare buldu, ve gereksiz kart görmemeye başladı.

Pazar günü oynanacak olan Etimesgut Belediyespor maçı öncesinde Zonguldakspor'da önemli oyuncular sarı kart sınırında bulunuyor. Defansın sigortası olarak görülen Okan Duran'ın yanı sıra Kamil İçer, takımın gol yükünü çeken Emre Kara ve orta saha oyuncusu Gencay'ın 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular sarı kart görmeleri durumunda ikinci yarının ilk maçı olan Manisa Büşükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. Teknik heyet tarafından Okan Duran, Kamil İçer, Emre Kara ve Gencay Erten'e kart görmemeleri konusunda uyarı yapılıyor.

ETİMESGUT BELEDİYE, 20 PUANDA

Zonguldakspor'un rakibi Etimesgut Belediyespor 20 puanla 9'ncu sırada bulunurken, kırmızı-lacivertli ekip karşılaşmadan galip ayrılması halinde rakibini puan olarak yakalayacak. Zonguldakspor ise 17 puanla 13'ncü sırada yer alıyor.

Editör: Pusula Gazetesi