Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligde geride kalan üç hafta içinde topladığı 5 puanla 7'nci sırada bulunuyor. Ligin ilk haftasında İnegöl deplasmanından 0-0'lık sonuçla 1 puan alan temsilcimiz ikinci hafta sahasında Niğde Anadolu FK'yı 2-1 yenerek puanını 4'e çıkardı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Ergene Velimeşe maçındanda 1-1'lik sonuçla 1 puan kazanan kırmızı-laciverli ekip 3 maçta 5 puana ulaştı, henüz yenilgi yüzü görmedi.

ANKARA DEMİRSPOR PROVASI YAPILDI
Zonguldaksporlu futbolcuların Salı günü başlayan idmanlarda oldukça hırslı ve azimli olmaları Teknik heyeti ileriki haftalar için umutlandırıyor.

Sezona dezavantajlı başlayan ve sezon öncesinde fazla idman yapma şansı bulamayan, hazırlık maçı bile yapamadan lige başlayan Zonguldakspor'da her geçen hafta takımın oturması, fizik-kondisyon olarak üstlere çıkması Ankara Demirspor maçı öncesi beklentileri artırdı.

Ankara Demirspor maçının provasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştiren kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Mustafa Dalcı yakından tanıdığı rakibi hakkında futbolculara detay bilgiler verdi. Rakibin zaafları ve artıları konusunda da futbolcularını uyaran Dalcı, çift kale maçta rakibin artı ve eksilerine göre teknik taktik çalışması yaptı.

REKABET ÜST DÜZEYDE KEMİK SESLERİ GELİYOR
Zonguldaksporlu futbolcular Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın gözüne girebilmek ve forma kapabilmek için büyük bir rekabet içinde. İdmanlarda ve özellikle çift kale maçta adeta kemik sesleri yükseliyor.