TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu tamamlayan Zonguldakspor'da belirsizlik devam ediyor. Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir yaptığı açıklamalarla bu karamsarlığı bir nebze olsun ortadan kaldırdı. Demir ilk olarak mevcut futbolcuların alacaklarını ödemeyi planladıklarını belirterek 2019-2020 futbol sezonu için olumlu açıklamalarda bulundu.

"İLK İŞ FUTBOLCULARIN ALACAKLARINI ÖDEYECEĞİZ"

Demir, ''Kulüp olarak ekonomik yönde dar boğazdayız. Diğer takımlarda büyük sıkıntılar çekiyor. Mevcut futbolculara borcumuz bor. Önceliğimiz oyuncularımızın borçlarını kapatmak. Ondan sonra da bu dar boğazdan çıkmamız gerek. Bayrama kadar yönetimle bir toplantı yapacağız. Zonguldakspor'a destek verecek kişileri yönetime alacağız. Sonra da yeni sezon çalışmalarına başlayacağız. İli bir oluşum yapmayı planlıyoruz" dedi.

"BAŞKANIMIZ YİNE CANER OLACAK"

Haziran ayın içinde gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongrede Süleyman Caner'in başkan olmasını istediğini belirten Hacı Demir, "Süleyman Caner ile hiç bir sorunumuz yok. Onun bizle varsa zaten söyler. Biz onunla yürümeye devam etmek istiyoruz. O bu takıma yeri geldi işinden daha çok önem verdi. Onunla 2 şampiyonluk yaşadık. Başkanımız Süleyman Caner'le bu yolda devam etmek istiyoruz. Birlikte çok önemli başarılara imza attık, atmaya da devam edeceğiz" dedi.

"İSKELET KADROYU KORUMAK İSTİYORUZ"

Son 6 yıldır istikrarlı şekilde 2 şampiyonluk yaşadıklarını, bu başarıyı iskelet kadroda ısrar ederek yakaladıklarını belirten Demir "Önümüzdeki sezon da iskelet kadromuzu korumak istiyoruz. Bu sezon şanssızlıklar yaşadık. Bu ekonomik dar boğazda mevcut kadroyu korursak bence bu sezon şampiyon oluruz. Çünkü diğer takımlarda sıkıntıda. Sorun çıkmaz da mevcut kadromuzu koruyabilirsek, önümüzdeki sezon şampiyon olabiliriz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi