Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'da ilk maç, ilk heyecan yaşanacak. 2020-2021 futbol sezonunun ilk maçını deplasmanda oynayacak olan kırmızı-lacivertli temsilcimiz 20 Eylül Pazar günü Bursa deplasmanında İnegölspor ile karşılaşacak.

KIZILCAHAMAM VE BOLU'DA ÇALIŞTILAR

Zonguldakspor yeni sezon çalışmalarının ilk etabını Kızılcahamam'da tamamladı. Çalışmalara çok geç başlayan kırmızı-lacivertli ekip Kızılcahamam'a yalnızca 6 futbolcu ile gidebildi. Elmas burada Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve Hakan Hürfikir'in yaptığı takviyelerle sayısı 25'e çıkardı. Ancak kamptaki futbolcuların bir çoğu yetersiz olmaları nedeniyle geri gönderilecek. Hafta içinde en az 4-5 takviye yapması beklenen Zonguldakspor yönetimi bu futbolcuları da İnegöl maçına yetiştirmeye çalışacak.

Zonguldakspor Düzce'de futbolculara yapılacak corona virüs testinin ardından direkt olarak Bolu'dan İnegöl'e gidecek.

HAKAN ÇEVİK'TEN ÖZELEŞTİRİ

Zonguldakspor'un tecrübeli stoperi Hakan Çevik takımın durumu hakkında bilgi vererek şunları söyledi: "Zonguldakspor ile tekrar anlaştığımız için mutluyuz. Tabi ki biraz daha takviyeler gerekli olduğunu düşünüyoruz. Şuan tam hazır bir görüntü vermiyoruz. Biraz geç toplandık. İlk haftalarda biraz sıkıntı yaşayabiliriz ama ileri ki zamanlarda inşallah daha iyi oluruz. Basınımız, taraftarımız bize destek olsun. Burada genç oyuncular var onların daha çok desteğe ihtiyacı var. İnşallah bu sezonu kazasız belasız hayırlısıyla iyi yerde bitirmek istiyoruz"