TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde oynadığı Tuzlaspor maçında hakemin uyduruk penaltı vermesinin ardından altın değerinde 1 puan kaybeden Zonguldakspor ayrıca çıkan olaylar nedeniyle 2 futbolcu kırmızı kart görmüştü. PFDK ise Cahit Terzi'ye 8 maç, Kemal Cingirt'e 4 maç, Hakan Hürfikir'e 45 gün hak mahrumiyeti ve Okan Duran'a ise 1 maç ceza vermesinin yanı sıra yaklaşık 55 bin lira da çeşitli cezalar vermişti.

KUPADAN DA ELENDİK
Zonguldakspor Tuzlaspor maçının ardından Perşembe günü çıktığı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında da Menemen Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak kupadan da elendi. Üstelik Gencay Ertan ise sorumsuzca davranarak kırmızı kartla ihraç edildi.

MORALLER BOZUK

Zonguldakspor gerek Tuzlaspor maçında aldığı ağır darbenin yanı sıra bir de Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesi camiada moralleri iyice bozdu. Kırmızı-lacivertli ekip bu moralle Pazar günü deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak.

Bu zorlu deplasmanda rakip Fethiyespor 6 puanla kümede düşme potasında yer alırken, Zonguldakspor ise 12 puanla 10'ncu sırada kendine yer buldu.

Zonguldakspor geride kalan 10 hafta içinde play-off sınırı ile arasında 6 puan bulunurken, küme düşme potası sınırı ile arasında ise yalnızca 5 puan var. Kırmızı-lacivertli edip deplasmanda kaybetmesi halinde Zonguldakspor'u sıkıntılı günler bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi